IMG_0504

Varsseveld bedankt! VROCK 2012 was te gek!

VROCK poster

17 augustus 2012: VROCK @ Kermis Varsseveld!

Optreden bij VROCK @ kermis Varsseveld 2012!?

Rapport

De rapporten 2010-2011 komen eraan!

Het seizoen loopt ten einde en de vakanties staan voor de deur. Tijd om terug te blikken op wat je wilde leren en wat je uiteindelijk hebt geleerd!

Voor de één is muziek puur een hobby, terwijl een ander er misschien ooit professioneel geld mee hoop te kunnen verdienen. Iedere muzikant heeft daarom zijn eigen doelen en streeft andere kwaliteiten en niveaus na. Een OpenMinded-docent coacht hem of haar om deze te verwezenlijken of te verbeteren.

De OpenMinded Muziekschool hanteert daarom een eigen indeling om de Niveaus (1-4) en Kwaliteiten (A-E) van een leerling in kaart te brengen. Dit is niet alleen fijn voor de leerling om te weten waar hij of zij enigszins staat, maar ook voor OpenMinded bij bijvoorbeeld de indeling voor een concert of jamsessie. Een leerling kan dus ook niet blijven zitten omdat hij of zij een bepaalde kwaliteit niet heeft of een niveau niet haalt.

Begin september zullen de rapporten via de mail worden verstuurd.

Derde editie van OnStage concert?

Jubileum editie Jampot/Hutspot op Sneeuwpop was te gek!

Bekijk snel onderstaande foto’s die zijn gemaakt door Erik Obbink van DPLnieuws.nl.

publiek_laptop

Twitterend nummers aanvragen bij Jampot/Hutspot 10!

Tijdens de jubileum editie van Jampot/Hutspot kan het publiek voor het eerst de nummers uit ʻde Jampotʼ (een map met de akkoorden en teksten van ongeveer 50 rock-evergreens) via Twitter aanvragen!

Vergeet dus niet om je mobiel mee te nemen :)

Wanneer? 11 december 2010

Waar? Sneeuwpop 2010, Ons Huis Dinxperlo

Hoe laat? 19:00

Entree? € 10,- Jongeren tot 16 jaar krijgen korting en betalen € 5,- bij entree voor 20:30 uur.

Sneeuwpop is een benefietfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Ons Huis in Dinxperlo. Dit gebeurt geheel belangeloos en de opbrengsten gaan ieder jaar naar een goed doel.

Initiator Meindert Bussink begon Jampot/Hutspot in 2006 om jonge muzikanten zonder eigen band toch regelmatig op de planken te krijgen: “Alleen muziekles is niet voldoende. Leerlingen doen belangrijke ervaringen op door het maken van muziek mét anderen en vóór publiek”.